20210928_104839

Kokkaa gourmetia Mattiaksen ohjeilla

Laatu ja kestävyys ovat meille täällä Arctic Cavemanissa ykkösasia. Siksi teemme yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka jakavat arvomme.

Nytkin haluamme tarjota sinulle jotain oikein hyvää! Nimittäin reseptejä ja ruuanvalmistusvinkkejä.

Reseptit on meille laatinut palkittu keittiömestari Mattias Åhman.

Mattias on kotoisin Pohjanmaalta ja hän tiesi jo varhain, että halusi työskennellä hyvän ruuan parissa.

Hänet on mm. palkittu Vuoden kokkina Suomessa 2017, mikä on upea saavutus. Vuonna 2019 Mattias perusti ravintola Hejmin yhdessä kumppaneidensa kanssa, mistä olemme täällä Vaasanseudulla erityisen iloisia.

Ravintola Hejm voitti nopeasti vaasalaisten herkkusuiden arvostuksen. Rento lounas, kursailematon ja raikas à la carte ja valmiit, tasapainoiset menukokonaisuudet – Hejmissä osataan yhdistellä makuja taitavasti ja tehdä jokaisesta ravintolavierailusta herkullinen kokemus.

Tieto ravintolasta on kiirinyt myös Vaasan ulkopuolelle. Vuonna 2021 Hejm valittiinkin Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon.

Toivomme, että onnistumme Mattiaksen avustuksella innostamaan innokkaita kotikokkeja kehittymään ruoanvalmistuksessa ja saamaan uusia ideoita. Ravintolatason ruoan valmistaminen onnistuu kotioloissakin hyviä ohjeita noudattamalla.

P.S. Sen lisäksi, että Mattias on hemmetinmoinen kokki, hän arvostaa laadukkaita keittiövälineitä ja suosittelee Arctic Cavemanin veitsiä ja tarvikkeita. Myös näiden ruokien valmistuksessa hän on käyttänyt First Class Wood -kokkiveitsiä. Eivät voi olla huonoja, jos tämän tason ammattilainenkin niitä käyttää ja suosittelee!? 😉

Seuraa blogissamme Mattiaksen vinkkejä ja reseptejä!

//Bill