lahjavinkki

Anna lahjaksi ylellinen keittiöveitsi

Aito, käsin taottu kokin veitsi on täydellinen lahja hänelle, josta välität. Täydellistä lahjaa on joskus vaikea keksiä. Kun annat laadukkaan ja kestävän keittiötyökalun, se ilahduttaa pitkään! Korkealuokkaisesta veitsien ja keittiötarvikkeiden valikoimastamme löydät täydelliset lahjat. Useimmat arvostavat kunnon kokkiveistä keittiössään.

Veitset ja tarvikkeet ovatkin suosittuja lahjavinkkejä jouluun, syntymäpäiville, valmistujaisiin ja yrityslahjoiksi.

Tuotteistamme löytyy sopivia vaihtoehtoja moneen tarpeeseen. Kaikki Arctic Caveman -tuotteet valmistetaan Euroopassa kestävän kehityksen periaatteella ympäristöä kunnioittaen.

Annamme veitsillemme 5 vuoden takuun tavanomaisessa käytössä. Jos haluat, että teroitamme veitsesi tulevaisuudessa, hoidamme senkin. Valmistajan valtuuttama, oikea seppä teroittaa veitsesi. Maksat vain lähetyksen Saksaan ja takaisin.

Haluatko antaa lahjan, mutta et ehdi toimittaa sitä itse saajalle? Ei hätää! Verkkokaupassamme voit valita lähetykselle eri toimitusosoitteen kuin oma laskutusosoitteesi. Lähetämme tällöin tilauksesi suoraan vastaanottajalle.
Lisäksi voimme pakata lahjasi kauniisti ja tulostaa henkilökohtaisen tervehdyksesi. Pyydä tervehdyksen lisäämistä ja kirjoita tervehdyksesi lisätietoihin kassalla, niin hoidamme asian ilman lisäkustannuksia.

Lahjavinkkejä!

Rento esiliina aitoa nahkaa!

Täydellinen lahja isänpäiväksi / äitienpäiväksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai yrityslahjaksi. Saatavana yhdessä koossa. Säädettävä pituus niskassa ja vatsan ympärillä.

Aito, käsin taottu keittiöveitsi!

Täydellinen lahja jokaiselle itseään kunnioittavalle kotikokille ja kaikille muillekin keittiöpuuhastelijoille! 😉 Synttärit, valmistujaiset, joulu tai tupaantuliaiset – kyllä kelpaa!

Magneettinen veitsiteline!

Tyylikkäät veitsitelineemme sopivat useimpiin veitsimalleihin ja pitävät veitset terässä pidempään. Erinomainen lahjavinkki tavaroistaan tarkalle esteetikolle!